Contact UsImage Alt

Cariere

Home | Română | Cariere
Despre Noi
Structura Programei
Admitere
Costuri și Finanțare
Cariere
consiliere

Biroul pentru carieră

Adaugă claritate viitorului tău cu serviciile noastre de consiliere în carieră. Biroul nostru de carieră ajută studenții să se simtă siguri pe cunoștințele lor prin a-i ajuta să evite abandonul profesional și prin a oferi instrucțiuni clare, pas cu pas, prin care să își atingă obiectivele în carieră.
Indiferent de situațiile dificile sau provocările profesionale în care te-ai putea afla, suntem aici pentru a îți oferi atât spațiul necesar, cât și sprijinul nostru deplin, într-un mediu confidențial, pentru a rezolva aceste dificultăți. Suntem aici pentru a te ajuta cu:

Depășirea nesiguranțelor și deficiențelor personale și profesionale;

Descoperirea drumului potrivit pentru viitorul tău și respectarea lui;

Creșterea încrederii de sine și pe plan personal, pentru viitorul carierei tale.

Dna. Ana Leah

Pentru consiliere, vă rugăm să ne contactați:

0268 455 401

ana.leah@americanhotelacademy.ro

Cum te putem ajuta?

Consilierea sau coaching-ul de carieră este menit să îi ajute pe studenți să crească profesional și să-și atingă adevăratul potențial. Se desfășoară prin sesiuni individuale de coaching sau prin ateliere despre scrierea CV-ului și a scrisorii de intenție, abilități de prezentare, LinkedIn și CV-ul video, elevator pitch și multe altele.

Serviciile noastre

 • Discuții confidențiale individuale cu un consilier de carieră.
 • Ateliere de dezvoltare a carierei.
 • Ateliere de dezvoltare personală.
 • Sfaturi și trucuri pentru orice problemă legată de carieră.
 • Evaluări și îndrumări în carieră, dacă nu ești hotărât cu privire la cea mai potrivită alegere de carieră pentru tine.
 • Experiență de muncă și oportunități de voluntariat în școală.

Programul nostru

 • Întâlnirile neprogramate durează 15 minute și încep de la ora 10:00 la ora 14:00, de luni până vineri la Biroul de Carieră din cadrul academiei.
 • Întâlnirile neprogramate pot fi utilizate pentru întrebări rapide, recenzii pe CV, scrisoarea de intenție sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de dezvoltare a carierei.

Contactează-ne

 • Vă rugăm să sunați la +40 268 455 401 între orele 09:00 – 16:00 pentru a programa o întâlnire cu consilierul de carieră.
 • Durata unei întâlniri durează între 30 de minute și o oră, în funcție de nevoile fiecărui student.
 • Fiți pregătiți să răspundeți la câteva întrebari cu privire la motivul pentru care doriți să ne întâlnim și să ne oferiți informații precum numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Imersiune în muncă

Mai simplu spus, imersiunea în muncă se referă la un amestec de diferite tipuri de expunere la industria de marketing digital. Curricula noastră include o combinație de teorie a administrării afacerilor și a marketing-ului digital, abilități practice esențiale (de la marketing digital, elemente fundamentale de web design și programare până la scheme de afaceri avansate), abilități sociale foarte relevante și abilități de comunicare.
Rezultatul real al programului de imersiune în muncă este un portofoliu digital profesional care include fiecare experiență de lucru relevantă obținută în anii de studiu, precum proiecte academice, muncă voluntară, sesiuni de practică, stagii de practică (dacă este cazul) și multe altele.

Perspectiva carierei în anul I

În primul an la DHA, studenții primesc îndrumare și sprijin pentru pregătirea carierei, în construirea CV-ului, a portofoliului lor de carieră, prin coaching în carieră și expunerea la oportunități de imersiune în muncă: proiecte, voluntariat, internship-uri și altele.

Nivelul de carieră preconizat la sfârșitul primului an: 0-2 luni de experiență profesională relevantă. Locurile de muncă / stagiile disponibile pot fi proiecte școlare, activități de voluntariat, stagii neplătite pentru anumite companii, proiecte plătite care pot fi găsite pe anumite platforme digitale de marketing online etc.

Perspectiva carierei în anul II

În al doilea an la DHA, studenții vor continua să dezvolte abilități, să învețe noi cursuri și instrumente de marketing. Până în acest moment, se așteaptă ca studenții să experimenteze cunoștințele acumulate în afara sălii de clasă, punându-le în practică fie prin proiecte independente, fie prin alte oportunități de muncă, internship-uri, proiecte de voluntariat etc.

Nivelul de carieră preconizat la sfârșitul celui de-al doilea an: <2 ani de experiență profesională relevantă. Locurile de muncă / stagiile disponibile ar putea fi în poziții precum: asistent în marketing digital, specialist junior în marketing digital, director junior în marketing etc.

Perspectiva carierei în anul III

În al treilea an la DHA, studenții vor alege o direcție pe care o vor urma, concentrându-se mai mult asupra viitorului și a oportunităților de după absolvire. Vor avea loc sesiuni individuale cu consilieri în carieră, în timp ce se caută activ oportunități de lucru în domeniu.

Nivelul de carieră preconizat la sfârșitul celui de-al treilea an: peste 2 ani de experiență profesională relevantă. Studenții pot continua cariera deja aleasă sau job-ul actual, să găsească un nou loc de muncă, să continue educația sau să devină antreprenori în marketing digital.

Ce face programul nostru de „imersiune în muncă” atât de special?

Află cum te poate ajuta imersiunea în munca la începutul carierei în Marketing Digital.

Vei câștiga cel puțin 2 ani de experiență profesională de muncă, înainte de absolvire, dezvoltându-ți astfel cunoștiintele și șansele de angajare în viitor.

Ai garanția unei experiențe practice de top, pe care să o poți adăuga la CV – un mix de proiecte școlare, activități voluntare, stagii de practică și oportunități de muncă plătite.

Datorită experienței internaționale dobândite atât de devreme în carieră, vei fi suficient de încrezător pentru a negocia cele mai bune oferte de muncă.

Ai șansa să îți creezi relații în timp ce lucrezi, construind astfel o rețea extinsă de contacte din industrie, care va aduce constant oportunități de muncă.

Alături de îndrumările oferite de consilierii noștri de carieră, vei descoperi, schița și planifica un drum al carierei tale spre succes.

Cine recrutează de la noi?

Învață lucrând cu experți din industrie, construind relații care să îți asigure locul în industrie ca un profesionist respectat.