Contact UsImage Alt

Ce este Digital Marketing?

Home | Română | Ce este Digital Marketing?

DIGITAL MARKETING‘? CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

În mod tradițional, marketingul poate fi simplificat ca promovarea și vânzarea de produse și servicii și este adesea asociat și cu cercetarea și publicitatea. De-a lungul timpului, marketingul a trecut de la tipărit la radio, la telefoane și televiziune, care sunt încă în prezent și încă foarte puternice. Chiar și așa, în zilele noastre avem acces la cel mai ‘sălbatic’ și mai frumos canal de comunicare de până acum – internetul.

Ați văzut vreodată pe Facebook un anunț care v-a determinat să cumpărați ceva? Sau poate un e-mail despre o vânzare pentru niște haine care v-au plăcut sau bilete de avion ieftine către o destinație? Poate o recomandare video sau un anunț pe Youtube care v-a ajutat să alegeți ce laptop sau telefon să cumpărați? Dar acel influencer care v-a convins să cumpărați un produs sau un serviciu? Acesta este marketingul digital (Digital Marketing). Și este realizat cu atenție de către specialiști în Digital Marketing inteligenți care lucrează în spatele cortinei.

Gândiți-vă la asta – noi tehnologii și platforme online sunt create în mod constant, ceea ce înseamnă că specialiștii în Digital Marketing nu trebuie să-și facă griji că nu au un loc de muncă acum sau în viitor – vor exista întotdeauna companii care au nevoie de tot mai mulți dintre ei.

Toate aceste tehnologii și platforme actuale și viitoare înseamnă, de asemenea, că există multe, multe locuri de muncă diferite pe care cineva le-ar putea ocupa – atât online, cât și offline. Acest lucru oferă marketerilor digitali libertatea de a explora și de a găsi ceva ce le place cu adevărat și apoi să crească, să fie promovați și să câștige (mult) mai mult – chiar și de acasă. Sună bine? În cazul acesta, o carieră în Digital Marketing ar putea fi acea carieră perfectă pe care o doriți pentru copilul dvs.

ÎNCĂ NU VĂ ESTE DESTUL DE CLAR CONCEPTUL?

< URMĂRIȚI ACEST VIDEO!

Ce fel de locuri de muncă există in Digital Marketing? Sunt bine plătite?

Iată câteva exemple:

De ce este nevoie de o diplomă în Digital Marketing?

Iată răspunsul simplu:

Datorită faptului că este un domeniu tehnic, Digital Marketingul implică utilizarea de software și tehnologie și necesită adesea abilități analitice, capacități de cercetare și abilități de management pentru a avea succes.

De ce ar trebui sa studiezi la Digital Hub Academy?

Pachetul nostru educațional a fost dezvoltat și perfecționat de experți din industrie pentru a oferi studenților noștri instrumentele și cunoștințele necesare intrării cu încredere în lumea marketingului digital, a-i pregăti pentru angajare și a le oferi un avantaj față de concurența lor.

La absolvire vor avea următoarele:

✓ O diplomă de licență britanică de înaltă calitate

✓  Un pachet de cunoștințe actualizate care este relevant și se aplică în viața reală

✓  O experiență educațională aplicată și modernă prin intermediul proiectului nostru online de Digital Marketing la sfârșitul celui de-al treilea an universitar

✓  până la 2 ani de experiență reală de muncă, online sau offline, în companii cunoscute cu ajutorul programului nostru de imersiune în muncă (cu posibilitatea de angajare după absolvire)

✓  Experiență în învățare și lucru într-un co-working space

✓  Sprijin continuat după absolvire de la academie sub formă de consiliere și ajutor profesional online

✓  Acces continuu la rețeaua noastră de angajatori și companii partenere

✓  O rețea de colegi, profesioniști din industrie și angajatori construită de-a lungul anilor universitari

Suntem încrezători că acest pachet complet îi pregătește pe studenții noștri pentru viitoarele lor cariere de marketing digital, oferindu-le instrumentele perfecte necesare pentru a transforma oportunitățile dinaintea lor în succese.

Doriți să aflați mai multe despre modul în care funcționează programul nostru?

Iată principalele aspecte:

Avem totul acoperit pentru dvs., de la procesul de aplicare, la experiența academică, până la experiența profesională. Simțiți-vă liberi să descoperiți tot ce oferim.

contact

Aveți nevoie de mai multe informații?

Dacă doriți să aflați mai multe despre ceea ce oferă academia noastră, nu ezitați să ne contactați. Am fi încântați să vă răspundem la întrebări!