Contact UsImage Alt

Despre Noi

Home | Română | Despre Noi
Despre Noi
Structura Programei
Admitere
Costuri și Finanțare
Cariere

Cum a apărut DHA?

Digital Hub Academy (DHA) este o instituție educațională din Brașov care oferă un program de licență în Managementul Marketingului Digital, oferind o diplomă Britanică de licență după finalizarea anilor de studiu.
Oferim celor care doresc să exceleze în acest domeniu o combinație de cunoștințe teoretice actualizate, cunoștințe practice relevante și experiență de muncă prin programa noastră modernă și programul de imersiune în muncă.
Prin dezvoltarea studenților noștri, atât pe plan personal, cât și profesional, și oferindu-le oportunitatea de a acumula experiență de muncă relevantă în marketing digital din timpul anilor de studiu, aceștia vor dobândi un avantaj considerabil în lumea digitală globală după absolvire.

Cine suntem?

Digital Hub Academy face parte din AMERICAN EUROPEAN EDUCATION (AEE) - o organizație non-profit care, pe lângă partea teoretică, pune accentul pe o educație orientată către industrie și practică, ținând cont de cele mai înalte standarde de calitate aplicate în Europa și Statele Unite ale Americii.
AEE a fost fondată în 2012 în Brașov, România și în prezent include 3 academii: Digital Hub Academy, American Hotel Academy și TASTE Culinary Business Academy, în Brașov, România.
brasov

Descoperă Brașov-ul

Studiază în unul dintre cele mai frumoase și autentice orașe din România, care îmbină atmosfera medievală de altădată și frumusețea brută a naturii cu o multitudine de activități petru toată lumea!