Contact UsImage Alt

Planificare an academic

Home | Română | Covid-19 | Planificare an academic
Plan Covid-19
Măsuri de protecție
Planificare an academic
Carieră și imersiune în muncă
Staff
Din cauza situației pandemice, departamentul academic a adoptat o serie de măsuri pentru anul academic 2021 - 2022. Scopul nostru principal pentru anul academic 2021 - 2022 este să revenim la predarea în clasă, ținând cont de toate măsurile de sănătate și siguranță, și urmând instrucțiunile autorităților din acel moment.
planificare

Planifică-ți anul înainte!

V-ați făcut planuri pentru următorul an academic? La fel și noi, așa că nu trebuie să vă temeți de schimbări bruște! Totul va fi anunțat în avans, în cazul unor ajustări ale programului.

Stimați studenți și candidați Digital Hub Academy,

 

Luând în considerare atât contextul pandemiei, și al treilea val de infectări cu COVID19 pe teritoriul țării, cât și apariția zilnică de noi cazuri de persoane infectate, ținînd cont de informările oficiale ale autorităților române, Comitetul Academic anunță următoarele, începând cu data de 15 aprilie, 2021:

 

• Tot personalul academic este vaccinat și apt de muncă.
• Toți studenții au incheiat anul curent de studii, inclusiv restanțele.
• Studenții noștri au fost acceptați în stagii de practică și sunt autorizați să plece.
• Academia va fi deschisă pe perioada verii iar personalul va desfășura activitațile curente, fiind bucuroși să primească vizitatori.

 

Ne exprimăm grija și considerația continue față de studenții noștri, astfel că menținem regulile stricte de siguranță și igienă la locul de muncă.

 

Începând cu anul academic 2021 – 2022, vom reveni la desfășurarea cursurilor în clase și laboratoare, respectiv, vom urma indicațiile autorităților din acel moment.

 

Protejați-vă și ne vom întalni în septembrie 2021!

studiu

Studiază în siguranță

Mai puține griji legate de studierea în campus. Facem tot posibilul pentru a implementa un set de măsuri de siguranță care includ reglementări legate de distanțare până la preluarea temperaturii, creând cel mai sigur loc în care poți studia în această perioadă dificilă.