Contact UsImage Alt

Carieră și imersiune în muncă

Home | Română | Covid-19 | Carieră și imersiune în muncă
Plan Covid-19
Măsuri de protecție
Planificare an academic
Carieră și imersiune în muncă
Staff
Departamentul care oferă servicii de orientare în carieră este format din 3 consilieri vocaționali care sprijină toți studenții AEE într-o varietate de moduri. În această pagină puteți găsi informații despre starea industriei, oportunități de lucru și măsurile pe care le luăm pentru a ne adapta situației actuale.
lucru

Suntem alături de tine!

Consilierii noștri în carieră caută diferite oportunități de lucru, astfel încât studenții noștri să continue să își dezvolte abilitățile și în timpul situației actuale.

Stagiile de practică și oportunitățile de angajare în digital marketing nu sunt puternic afectate de pandemia COVID 19. Singura restricție se referă la călătoriile în străinătate și aceasta va fi reconsiderată de îndată ce restricțiile de călătorie în străinătate vor fi relaxate pentru majoritatea țărilor.

În acest moment, studenții pot accesa stagii de practică și călători în Statele Unite și în anumite țări europene. Cu toate acestea, majoritatea studenților preferă să câștige experiență de lucru online, accesând oportunități de muncă la distanță.

Cum se schimbă evenimentele de recrutare?

Interacțiunile cu angajatorii vor fi realizate, până la ridicarea restricțiilor de călătorie, virtual. Acestea includ târguri de carieră, sesiuni de informare a angajatorilor și interviuri.

Cum se desfășoară activitatea de recrutare?

Biroul de carieră organizează toate activitățile care implică angajatori pe tot parcursul anului. Calendarul de recrutare este organizat în colaborare cu partenerii din industrie și este postat pe eCampus și pe platforma de carieră online – HOSCO când au loc evenimentele.

Interviurile angajatorilor pe care le găzduim (denumite de obicei recrutari în Campus) sunt programate pe HOSCO și oferite de către angajatori pe platforme virtuale. Toate sesiunile de informare ale angajatorilor au loc, de la distanță. Studenții găsesc detalii despre toate aceste întâlniri pe platforma online – HOSCO, mai aproape de data evenimentului.

Detaliile și datele evenimentelor de recrutare vor fi postate pe HOSCO de îndată ce sunt stabilite de către angajatori. Studenții care sunt interesați să aplice vor trebui să se înscrie la evenimentul de recrutare prin intermediul platformei de carieră HOSCO și/sau prin intermediul Biroului de Carieră.

Sunt disponibile serviciile de orientare profesională, precum și revizuirea CV-urilor, portofoliul carierei și pregătirea interviurilor?

Biroul de Carieră continuă să ofere programe și servicii de coaching personal, de la distanță și la fața locului, cu programare stabilită în prealabil. Consilierii sunt disponibili atât la fața locului, în biroul de carieră, cât și online (Zoom, WhatsApp, Skype) sau prin telefon, pentru o gamă largă de servicii de dezvoltare personală și profesională.

Toate atelierele de dezvoltare personală și carieră vor fi organizate online pentru toți studenții. Detaliile activităților vor fi postate pe HOSCO, unde se pot înscrie studenții interesați.

Pe eCampus, studenții vor accesa un kit de carieră electronic pentru dezvoltarea carierei, personalizat pentru fiecare academie și an academic. Studenții care au nevoie de sprijin individual pot beneficia de acest lucru printr-o programare la Biroul de carieră. Programările individuale vor avea loc la fața locului sau online, în funcție de disponibilitatea studentului.

Pot accesa serviciile de carieră dacă îmi iau un an liber de la academie?

Studenții care iau un an liber de la școală pot beneficia de serviciile de dezvoltare personală și în carieră la fel ca oricare alt student care este înscris în anul academic în curs, prin intermediul platformei de carieră online (HOSCO) unde sunt postate toate activitățile organizate de Biroul de Carieră și evenimentele de recrutare, inclusiv career coaching individual cu consilierii Biroului de Carieră.

Programările individuale și participarea la unele activități și programe (chiar și cele virtuale) trebuie să fie înregistrate la Biroul de Carieră.